Home » DAF CF EURO 6MY2017

DAF CF EURO 6
MY2017

De allround truck voor iedere toepassing.

Regionaal, nationaal of internationaal transport, vlak asfalt of ruw terrein, de DAF CF-serie voelt zich overal thuis. Hij is leverbaar als bakwagen of trekker met twee, drie of vier assen. Gebouwd om te beantwoorden aan de eisen voor intensieve inzet, presteert het multifunctionele chassis uitstekend binnen alle toepassingen: van bulk- of tanktransport tot zware inzet in de bouw, van het ophalen van huisvuil tot reguliere distributie.

DAF Configurator

Configureer uw cabine, kleur, exterieur, aandrijflijn, chassis en meer met de 3D DAF Truck Configurator.

Uitgebreide keuze
aan motoren.

De nieuwe DAF CF Euro 6 beschikt over efficiënte aandrijflijnen met de mogelijkheid te kiezen uit een ruime waaier aan state-of-the art PACCAR-motoren (PX-7, MX-11 en MX-13), met motorvermogens die variëren van 164 KW (220 pk) tot 375 KW (510 pk). Dit brede motorenpallet illustreert overduidelijk de veelzijdigheid van het CF-programma met voor elke toepassing de ideale aandrijflijn.

Optimaal
rijcomfort.

Zo’n breed scala aan transporttoepassingen vraagt uiteraard ook om verschillende cabinevarianten. De CF biedt daarom een keuze uit een dagcabine, een slaapcabine en de zeer ruime Space Cab met een binnenhoogte van 2,23 meter. Alle cabines combineren compacte buitenafmetingen met verrassend veel binnenruimte, een gemakkelijke instap, uitstekend uitzicht en zijn ergonomisch verantwoord.

Hoog laadvermogen voor alle toepassingen.

De CF heeft compacte buitenmaten voor optimale wendbaarheid. Het lage eigengewicht voor hoge laadvermogens, solide ontwerp, krachtige motoren en een uitgebreide keuze in chassis en asconfiguraties maken de CF geschikt voor talloze toepassingen. Omdat voertuigen in de klasse van de CF voor de meest uiteenlopende opdrachten worden ingezet, is er vaak vraag naar PTO’s.  Zo kan er bijvoorbeeld een koelwagen, een kipper of een aandrijving voor een kraan op uw CF worden gemonteerd. Het CF maatwerk biedt een ruim aanbod aan PTO-mogelijkheden.

Bekijk de video

Ontdek de DAF CF EURO 6 (MY2017) truck in deze video.

Brochure

Meer weten over de DAF CF EURO (MY2017)?

Extra info

Nieuw design.

Door het stijlvolle ontwerp is de nieuwe DAF CF een streling voor het oog – een paradepaard voor uw onderneming.

Volledig op maat

De DAF CF is een veelzijdige truck met tal van mogelijkheden om de cabine aan te passen naar wens.

Efficiëntie die werkt.

Bespaar tot 7% brandstof met de nieuwe CF-motor. Dat zijn dus voelbaar minder kosten én minder uitstoot voor het milieu.

Stel uw chassis zelf samen.

Verken een ongezien aanbod van verschillende chassisconfiguraties. Een haakarmsysteem, een open laadbak of gesloten opbouw? Niets is te veel gevraagd voor deze CF.

DAF vrachtwagens
in stock

  • Snelle levering
  • Goede prijs
  • Meteen inzetbaar

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou