Home » DAF LF EURO 6MY2017

DAF LF EURO 6
MY2017

De perfecte partner voor stadsdistributie.

De DAF LF-serie is de perfecte partner voor stedelijke en regionale distributie: wendbaar in druk stadsverkeer, door de kleine draaicirkel en de uitstekende manoeuvreerbaarheid; gemakkelijke in-en uitstap en lage eigengewichten voor de hoogste laadvermogens in zijn klasse. Bovendien is de modern gestileerde LF-serie een visitekaartje voor elke onderneming. Tenslotte is deze vrachtwagen is niet alleen geknipt voor stad en regio, ook op de lange afstand komen de kwaliteiten uitstekend tot hun recht.

DAF Configurator

Configureer uw cabine, kleur, exterieur, aandrijflijn, chassis en meer met de 3D DAF Truck Configurator.

De optimale combinatie van kracht en efficiëntie.

De LF-serie voor Euro 6 wordt geleverd met de nieuwe vier- of zescilinder PACCAR PX-motoren met een ruime keuze aan motorvermogens, versnellingsbakken en achterasreducties. Door dit ruime aanbod kan voor elke toepassing de juiste aandrijflijn worden bepaald. In elk geval staan de nieuwe Euro 6 aandrijflijnen garant voor kracht en efficiëntie. Nieuw in deze generatie motoren is de handgeschakelde negenversnellingsbak en de nieuwe SR 1339 achteras voor zwaardere toepassingen.

Ruim aanbod van toepassingen.

Voor elke toepassing is er een LF op maat. Daarom is de LF niet alleen leverbaar als twee-assige bakwagen, maar ook als trekker en als drie-assige bakwagen met gestuurde naloopas én met verschillende wielbases. De lay-out van het chassis en de plaatsing van componenten is geoptimaliseerd om de eigenmassa’s zo laag mogelijk te houden en aan het chassis zo veel mogelijk ruimte beschikbaar te hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een koelopbouw, een kipper of voor de aandrijving van een kraan op uw LF te monteren. Ook hier levert de LF maatwerk met een ruim aanbod aan PTO-mogelijkheden.

Eersteklas design en chauffeurservaring.

Het schitterende ontwerp van de LF geeft de truck een krachtige, maar toegankelijke uitstraling. Een echt visitekaartje voor uw bedrijf.

Vanaf het betreden van de cabine kan uw bestuurder kan genieten van uitzonderlijk comfort, verbazend gebruiksgemak en bewezen veiligheid.

Bekijk de video

Ontdek de DAF LF EURO 6 (MY2017) truck in deze video.

Brochure

Meer weten over de DAF LF EURO (MY2017)?

Extra info

Geoptimaliseerde aandrijflijn.

De LF heeft een uniek programma motoren, transmissies en achterasreducties. Hierdoor beschikt u altijd over de best mogelijke truck voor uw werkzaamheden.

Een sterke en veelzijdige chassis.

De LF heeft de ideale basis om verder op te bouwen. Door zijn moderne, krachtige en lichte chassis is LF zowel robuust als flexibel.

DAF vrachtwagens
in stock

  • Snelle levering
  • Goede prijs
  • Meteen inzetbaar

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou