Home » KÖGEL Gesloten Opleggers

KÖGEL Gesloten Opleggers

Verzeker uzelf van betrouwbare bescherming van uw lading met Kögel.

Kleding, elektronica, gevaarlijke goederen of diepgevroren levensmiddelen? Wat u ook transporteert, met een gesloten oplegger van Kögel is uw lading altijd optimaal beschermd. U kunt kiezen uit onze gesloten oplegger Kögel Cool voor verse en diepgevroren levensmiddelen, en de Kögel Box, onze veelzijdige trailer met gesloten opbouw voor droge vracht.

KÖGEL COOL

Behalve een antislip vloeroppervlak beschikt deze oplegger bovendien over voortreffelijke isolerende (ATP FRC) en hygiënische (HACCP) eigenschappen. De gebruikte materialen garanderen een lange levensduur en behoud van waarde bij een tegelijk moderne uitstraling.

KÖGEL BOX

De Kögel Box is de ideale trailer voor logistiekbedrijven die waarde hechten aan veelzijdigheid, hoog nuttig laadvermogen en veilig transport. Afhankelijk van de uitrusting vervoert u met deze oplegger voor droge vracht goederen zoals elektronica, meubels, conserven, kleding en nog veel meer – al dan niet temperatuurgevoelig. Door zijn stabiele gesloten opbouw beschermt de Box trailer uw lading betrouwbaar zowel tegen invloeden van buitenaf als tegen diefstal.

Meer weten over de Kögel gesloten opleggers?

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou