Home » IVECO T-WAY

IVECO T-WAY

Een volledig functioneel design, geschikt voor elk terrein.

De IVECO T-WAY is de vrachtwagen die u zoekt voor de zwaarste opdrachten in de meest extreme omstandigheden. Met zijn perfecte combinatie van robuustheid, betrouwbaarheid en rijcomfort is deze truck ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen op elk terrein. Met de legendarisch sterke chassis is hij helemaal ontworpen voor extreme off-road missies met een marktleidend GVW van 40 ton. Bovendien biedt het nieuwe design van de cabine optimaal chauffeurscomfort.

HI-TRACTION

Eén van de meest geavanceerde engineering en technologische trucksystemen zorgt voor consistent hoge prestaties in de meest zware off-road toepassingen.

HI-TRONIX versnellingsbak

Rocking mode, off-road mode, kruipmodus en maar liefst vier achteruitversnellingen. Aan u de keuze.

Volledig modulaire assen en ophanging

Extreme flexibiliteit in de keuze aan achterassen, vering, schrijfremmen, en meer.

AWD & PWD

Een compleet gamma AWD en PWD om zelfs de meest veeleisende missies aan te kunnen.

Verberde remprestaties

De nieuwe architectuur van het EBS-systeem, gecombineerd met schijfremmen op alle wielen, heeft niet alleen de prestaties van het voertuig drastisch verbeterd, maar ook de veiligheid van de bestuurder, het voertuig en de andere weggebruikers.

Geavanceerde connectiviteit

De bestuurder kan nu beroep doen op een reeks nieuwe diensten die het leven makkelijker maken en de uptime van het voertuig maximaliseren.

Bekijk de video

Ontdek de IVECO T-WAY in deze video.

Brochure

Meer weten over de Iveco T-WAY?

Verschillende toepassingen

Houttransporter.

De T-WAY’s krachtige motoren, robuuste chassis, hoge laadvermogen en hydrostatische aandrijving maken deze truck perfect geschikt voor de veeleisende missies in het houttransport. Met de HI-TRACTION functie kan u zelfs nog meer lading vervoeren. Deze oplossing zorgt voor een grote gewichtsbesparing (ten opzichte van een conventionele integrale aandrijving), maar garandeert tegelijk de tractie op elk mogelijk oppervlak, ook na het lossen.

Trekker voor kipperoplegger.

IVECO’s T-WAY trekkers in 6×4 configuratie combineren de beste brandstofefficiëntie met de meest geavanceerde veiligheidstechnologieën van de nieuwe cabine. Hierdoor kan u gerust aan de slag in de meest uitdagende bouwplaatsen zonder verlies van productiviteit, veiligheid en kosten.

Beton (pompen, mixer en mixerpompen).

Nood aan extra kracht op de bouwplaats? Van een simpele betonmolen tot betonpompen en mixerpompen, dankzij de nieuwe reeks aftakassen kan de T-WAY elke toepassing aan met een koppel boven 2000 Nm.

Openbare diensten.

Door de brede waaier aan configuraties is de T-WAY extreem veelzijdig en kan ze gebruikt worden voor elke soort toepassing. Van het vernieuwen van wegdekken tot sneeuwruimen en van vuilnisophaal tot wegwerkzaamheden – niets is teveel gevraagd voor deze krachtige truck.

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou