Home » NISSAN NEW NISSAN PRIMASTAR

NISSAN NEW NISSAN PRIMASTAR

Betrouwbaar, ruim en altijd aan uw zijde.

De nieuwe Nissan PRIMASTAR is uitgerust met een ruim aanbod intelligente functies die ondersteuning bieden om uw ritten nog veiliger, makkelijker en aangenamer te maken. Dit model biedt verschillende praktische functies en voldoende ruimte om elke klus te klaren.

Een laadruimte klaar voor elke situatie

Ruime laadlengte van maximum 2,97m (of 3,05m wanneer het Gesloten bestelwagen. Bekwaam, ruim en betrouwbaar. De ruimte en wendbaarheid zijn praktisch voor het stadscentrum en smallere autowegen. Beschikbaar in 2 hoogtes 2 lengtes met twee schuifdeuren voor gemakkelijke toegang aan beide kanten.

Crew Van

De flexibele werkoplossing. Uw collega’s kunnen makkelijk in- en uitstappen dankzij de twee schuifdeuren; en er blijft genoeg ruimte over om comfortabel te reizen. Beschikbaar in twee lengtes, waardoor er meer dan genoeg ruimte is voor een bescheiden team, plus tot wel 4,0 m³ extra aan laadruimte.

Combi Van

Met handige laadbreedte van één meter. Bekend voor flexibele combinaties van passagiers en/of laadruimte. Tot 4,1m³ laadruimte wanneer u de zetels inklapt, en is beschikbaar met één of twee schuifdeuren.

Brochure

Meer weten over de Nissan Primastar?

5 jaar / 160.000 km fabrieksgarantie.

Nissan biedt standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op het gehele gamma aan bestelwagens, voor totale gemoedsrust en zekerheid, jaar in, jaar uit.

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou