Home » NISSAN NEW NISSAN INTERSTAR

NISSAN NEW NISSAN INTERSTAR

Open voor elke toepassing.

De grootste bestelwagen uit ons gamma met nog meer aanpassingsmogelijkheden. De nieuwe Nissan INTERSTAR is verkrijgbaar met voorwiel- of achterwielaandrijving en heeft een breed aanbod aan verschillende uitvoeringen en opties. Wat uw bedrijf ook doet, deze bestelwagen kan zich aanpassen.

Bestelwagen met voorwielaandrijving

De nieuwe Nissan Interstar met voorwielaandrijving biedt het perfecte evenwicht tussen ruimte en efficiëntie. Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes, drie verschillende hoogtes en met een maximum laadvolume van 14,8 m³. Door het leeggewicht tot een minimum te beperken, is een maximaal laadvermogen van 1.623 kg mogelijk. Dankzij de lage chassishoogte kunnen zelfs de grootste ladingen makkelijk mee. Stem het formaat af op uw behoeften met het oog op maximale efficiëntie.

Bestelwagen met achterwielaandrijving

De nieuwe Nissan Interstar met achterwielaandrijving is perfect geschikt voor middelmatige en zware werken. Verkrijgbaar in twee verschillende lengtes en met een laadvolume van maximum 17 m³. Met achterwielaandrijving kunt u uw laadvermogen spreiden over het hele voertuig voor extra veiligheid wanneer de wagen volledig geladen is. Voor extra stabiliteit kunt u kiezen voor een model met dubbele achterbanden. Voor wie extra trekkracht wenst: de nieuwe Nissan Interstar met achterwielaandrijving kan tot 3.500 kg trekken.

Chassis met enkele cabine of dubbele cabine

Met de keuze uit een driezitter met een enkele cabine of een zevenzitter met een dubbele cabine kunt u de grootte van uw aangepaste bestelwagen nauwkeurig afstemmen op uw passagiersbehoefte. Daarnaast geniet u, dankzij de lagere chassisvloer, van meer bruikbare ruimte.

Meer weten over de Nissan Interstar?

5 jaar / 160.000 km fabrieksgarantie.

Nissan biedt standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op het gehele gamma aan bestelwagens, voor totale gemoedsrust en zekerheid, jaar in, jaar uit.

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou