Home » NISSAN NEW TOWNSTAR ELECTRIC

NISSAN NEW TOWNSTAR ELECTRIC

Verder, stiller en voordeliger elektrisch rijden.

Door de afwezigheid van uitstootgassen is de nieuwe Nissan Townstar een betrouwbare partner voor korte en middellange reizen in stedelijk gebied. Met een ruime actieradius van 300 kilometer kan u zonder zorgen meerdere ritten plannen met één oplaadbeurt. Bovendien is elektrisch rijden stiller en duurzamer, waardoor u meewerkt aan een gezondere planeet.

Minder kosten.

Geen diesel of benzine wil zeggen minder brandstofkosten. Op termijn is deze Townstar Electric dus een slimme investering. Daarnaast kunnen eigenaars van elektrische wagens in vele landen profiteren van bepaalde belastingvoordelen.

Geen uitstoot, geen zorgen.

Door het gebrek aan brandstof heeft de Townstar Electric ook helemaal geen schadelijke uitstoot. Dat is beter voor het milieu én een slimme investering voor uw bedrijf, gezien steeds meer stedelijke zones emissievrij gemaakt worden.

Stil door de stad.

De elektrische motor maakt haast geen geluid, waardoor rijden een pak aangenamer wordt voor de chauffeur. Bovendien zullen de buurtbewoners u dankbaar zijn.

Meer weten over de Nissan Townstar Electric?

5 jaar / 160.000 km fabrieksgarantie.

Nissan biedt standaard 5 jaar pan-Europese fabrieksgarantie op het gehele gamma aan bestelwagens, voor totale gemoedsrust en zekerheid, jaar in, jaar uit.

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou