Home » DAF ELECTRIC XD / XF New Generation

DAF ELECTRIC XD / XF
New Generation

Bereid je voor op de elektrische toekomst met de nieuwe generatie XD en XF Electric.

Op termijn is er geen ontkomen aan – de toekomst is elektrisch. De uitstoot van transport in de stedelijke omgeving zal vroeg of laat geëlimineerd moeten worden, en daar kunt u beter op voorbereid zijn. De gloednieuwe XD en XF zijn verkrijgbaar met een volledig elektrische PACCAR e-aandrijflijn. Daarvoor hoeft u geen verlies van kracht te vrezen. Deze trucks zijn optimaal getest en bieden efficiënte laadsystemen, robuuste elektromotoren en een grote actieradius.

DAF Configurator

Configureer uw cabine, kleur, exterieur, aandrijflijn, chassis en meer met de 3D DAF Truck Configurator.

Ultramoderne elektrische motoren.

Deze nieuwe generatie vrachtwagens wordt aangedreven door de efficiënte en betrouwbare PACCAR EX-D1 en PACCAR EX-D2 elektromotoren met permanente magneten. Deze leveren vermogens van 170 kW/230 pk tot wel 350 kW/480 pk. Om deze e-trucks volledig af te stemmen op uw noden, kan u kiezen uit een compleet assortiment accupacks met twee tot vijf banken. Dit zorgt voor een ‘bereik met nuluitstoot’ van meer dan 500 kilometer met slechts één acculading. Bij een optimale oplaadplanning kunnen deze trucks zelfs volledig elektrisch tot wel 1000 kilometer per dag afleggen.

DC-snelladen standaard, AC-laden optioneel.

De XD Electric en XF Electric kunnen snel worden opgeladen met vermogens tot wel 325 kW, waardoor een accupack met drie banken in iets meer dan 45 minuten van nul tot 80% van zijn capaciteit kan worden opgeladen. Zelfs de grootste accu kan in minder dan twee uur volledig worden opgeladen van nul tot 100%.

Voor wie wil is er een boordlader verkrijgbaar met de mogelijkheid om met wisselstroom (AC) op te laden tot 22 kW. Dit biedt nog hogere flexibiliteit en inzetbaarheid.

Professionele begeleiding bij uw overgang naar elektrisch rijden.

TH Group ondersteunt u met op maat gemaakt verkoopadvies op basis van geavanceerde routesimulatiemodellen, voor een vlotte overgang naar e-trucks zonder uitstoot. Door een compleet assortiment premium PACCAR-opladers bieden wij volledig operationele ondersteuning, van A tot Z.

Nog meer flexibiliteit? De vaste oplaadoplossingen bieden een vermogen van 50 kW (standaard wisselstroom) en 350 kW (snelladen met gelijkstroom), maar met mobiele opladers kunt u rekenen op een nog grotere actieradius.

Brochure

Meer weten over de New Generation DAF XD en XC Electric?

Aanpasbaar en opbouwvriendelijk.

Dankzij de flexibele en modulaire accupacks op het chassis kunnen deze e-trucks perfect worden afgestemd op elke mogelijke toepassing. Zo kan de ruimte voor zijdelings beladen en de werking van kraanpoten altijd gevrijwaard worden. Met een 650V e-PTO kan u hulpapparatuur (zoals een elektrische koelinstallatie of een elektro-hydraulische kraan) steeds aandrijven zonder aparte generator.

DAF vrachtwagens
in stock

  • Snelle levering
  • Goede prijs
  • Meteen inzetbaar

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou