Home » DAF XF EURO 6MY2017

DAF XF EURO 6
MY2017

De perfecte keuze voor lang en zwaar transport

Bij het ontwikkelen van het laatste model van de DAF XF, met EURO 6 motor, was maximale efficiëntie het belangrijkste criterium. Met een compleet nieuw chassis, nieuwe aandrijflijnen  zoals de nieuwe EURO 6 PACCAR MX – motoren, een nieuwe look en een vernieuwd interieur, is het laatste model van de DAF XF de sterkste XF ooit: de best denkbare transportoplossing voor de vervoerder en een genot voor de chauffeur om in te rijden.

DAF Configurator

Configureer uw cabine, kleur, exterieur, aandrijflijn, chassis en meer met de 3D DAF Truck Configurator.

Lange afstand met laag verbruik en lage kosten.

De nieuwe EURO 6 PACCAR MX-13 motoren garanderen een lange levensduur en een laag verbruik. Met zijn service-interval tot 150.000 km genereert de XF bovendien een lage operationele kost. Het chassis is compleet nieuw met een dieseltankcapaciteit tot 1500 liter.  De nieuwe cabine en de ophanging zorgen voor een excellente stabiliteit.

Nieuw aerodynamisch design.

Het nieuwe design van de XF is erg praktisch en oogt tegelijk erg elegant. Side skirts, fenders, spatlappen en de nieuwe dakspoiler voor de Space Cab zijn ontworpen om het voertuig zo aerodymamisch mogelijk te maken. Ook de bumper, vervaardigd uit gegalvaniseerd staal, draagt bij tot de aerodynamiek.

Optimaal
chauffeurscomfort

Door het ingenieus inbouwen van de motor en het koelsysteem in het chassis is er maximale binnenruimte voor de chauffeur. Nieuwe zetels zijn nog nauwkeuriger afstelbaar en bieden de chauffeur maximaal zitcomfort. Het stuur werd herontworpen, alsook het centrale informatiepaneel op het dashboard en de onderste matras werd vergroot  voor een nog beter slaapcomfort. Kortom, een plezier voor elke chauffeur.

Bekijk de video

Ontdek de DAF XF EURO 6 (MY2017) truck in deze video.

Brochure

Meer weten over de DAF XF EURO (MY2017)?

Extra info

Eersteklas aandrijflijn.

De uitzonderlijke brandstofefficiëntie is het resultaat van een perfect geïntegreerde aandrijflijn die is samengesteld uit motoren, transmissies en achterassen van de bovenste plank.

Een chassis voor elke opbouw.

De nieuwe chassis is speciaal ontworpen met veelzijdigheid en ruimtebesparing in gedachten. Deze is zowel bijzonder sterk als uitzonderijk licht dankzij het gebruik van hoogwaardig staal. U kan hier elke kant mee op.

DAF vrachtwagens
in stock

  • Snelle levering
  • Goede prijs
  • Meteen inzetbaar

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou