Home » Opening vestiging in TH Compiègne op 1 september

Opening vestiging in TH Compiègne op 1 september

Opening vestiging in TH Compiègne op 1 september

We zijn ontzettend enthousiast om het nieuws te delen dat de werkzaamheden aan het vlotten zijn voor onze voor onze toekomstige vestiging TH TRUCKS Compiègne in Ressons-sur-Matz (60).

Deze nieuwe vestiging wordt alweer onze 10e vestiging in Frankrijk. De strategische locatie, vlak naast de A1 en in de buurt van het tolplein van Ressons, zorgt voor een snelle en gemakkelijke toegang voor onze klanten. We begrijpen hoe belangrijk het is om onze klanten te voorzien van een handige locatie om aan hun vrachtwagenbehoeften te voldoen, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze nieuwe vestiging goed bereikbaar is.

Met de opening van TH TRUCKS Compiègne breiden we ons aanbod van hoogwaardige vrachtwagens, onderdelen en service verder uit. Ons team van deskundige medewerkers staat klaar om onze klanten te ondersteunen en te voorzien van de beste oplossingen voor hun transportbehoeften. Deze nieuwe vestiging markeert een belangrijke mijlpaal voor TH TRUCKS, aangezien het onze 10e concessie in Frankrijk wordt. We zijn trots op onze groei en het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen. Met ons uitgebreide netwerk van dealers blijven we ons inzetten voor het leveren van uitstekende diensten en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.

We kijken ernaar uit om onze deuren te openen bij TH TRUCKS Compiègne
jullie allemaal te verwelkomen in deze prachtige nieuwe vestiging.

Volg ons en blijf op de hoogte voor meer updates over de opening en de speciale evenementen die binnenkort zullen plaatsvinden.