Home » IVECO NEW DAILY CNG

IVECO NEW DAILY CNG

Uw ideale zakenpartner op gas.

De nieuwe IVECO Daily CNG (Compressed Natural Gas) is de perfecte oplossing voor uw zakenvervoer. Werk zonder probleem onder alle mogelijke milieuvoorschriften en blijf onbeperkt leveringen doen in stedelijk gebied. Verklein uw CO2-voetafdruk met verwaarloosbare CO2-emissies door uw Daily CNG op bio methaan te tanken en geef uw bedrijf meer vermogen met de krachtige en responsieve prestaties van de 136 pk en 350 Nm koppel van de 3,0-liter CNG-motor.

Daily HI-MATIC CNG: duurzaam rijplezier

Ontdek het comfort en de duurzaamheid met de eerste auto op aardgas in zijn klasse met een 8-traps automatische versnellingsbak. Verlaag uw brandstofverbruik door de combinatie van de HI-MATIC-transmissie en de CNG-motor.

De ideale aardgasmotor

Ontdek het comfort en de duurzaamheid met de eerste auto op aardgas in zijn klasse met een 8-traps automatische versnellingsbak. Verlaag uw brandstofverbruik door de combinatie van de HI-MATIC-transmissie en de CNG-motor.

Verbeterde wielbasislengte

De nieuwe wielbasislengte groeide van 3.520 tot 4.100 millimeter, met een laadvermogen tot 19,6 m³, een unicum in deze klasse. De chassis-cabines zijn ook beschikbaar met wielbases tussen 3.450 en 4.750 mm en een lengte voor opbouwkoetswerk tot 6.190 mm, wat ook uniek is in deze categorie.

Bekijk de video

Ontdek de IVECO NEW DAILY CNG in deze video.

Brochure

Meer weten over de IVECO NEW DAILY CNG?

Aardgas, de brandstof van de toekomst.

CNG-motoren zijn een ideale oplossing voor de wereld van morgen, maar bieden vandaag al een hele reeks economische en ecologische oplossingen voor mobiliteitsproblemen.

  • Ze zijn duurzaam. De aardgasmotor heeft de laagste milieu-impact van alle interne verbrandingsmotoren door de totale afwezigheid van zwavel, koolwaterstoffen en roetdeeltjes in de uitlaat, alsook een lage CO2-uitstoot.
  • Ze zijn stil. Ongeveer 5 dB stiller dan vergelijkbare dieselmotoren.
  • Ze zijn veilig. De temperatuur voor automatische ontsteking ligt twee keer zo hoog als bij diesel- en benzinemotoren. De tanks zijn getest om het dubbele van de werkingsdruk te weerstaan en bij een lek verdwijnt het gas snel omdat het bijzonder veel lichter is dan lucht.
  • Ze zijn makkelijk en overal inzetbaar. Aardgasvoertuigen zijn toegelaten in ondergrondse parkeergarages, veerboten en vooral – dankzij de bijzonder lage emissies – in stadscentra met emissiebeperkingen. Het volledige CNG-gamma kreeg een Heavy Duty Euro6-typegoedkeuring.

Jouw persoonlijke contactpersoon wacht op jou